Malerier til salg

Her på min hjemmeside finder du mit store udvalg af akryl malerier i forskellige størrelser og farvesammensætninger. Falder du for et af mine akrylmalerier, kan det købes her på siden. 

Har du lyst til at se mine akrylmalerier ”live”, inden du beslutter dig, er du også meget velkommen til at komme på et besøg i mit galleri i Rørholmsgade. Kontakt mig gerne for en fremvisning. 

Skulle billedet mod forventning ikke være det helt rigtige, har du som kunde altid 14 dages returret 

Jeg tilbyder gratis fragt på alle mine malerier, men hvis du får brug for at returnere et maleri, skal du dog selv dække omkostningerne.

 

Mit galleri ligger i Rørholmsgade og kom endelig forbi.  Alternativt kan du også gå opdagelse i mine online gallerier. Jeg har 2 gallerier. Både malerier til salg samt malerier der er solgt. Sidstnævnte kan også være en god ide at gå på opdagelse i. Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre om der findes et lignede  malerier i Galleriet. Jeg laver også bestillingsarbejde. Har lavet flere spændende opgaver i tidens løb hvor kunden har være min i processen. 

 

Malerier af Charlotte Tønder