Presse

ARTIKLER FRA DIVERSE AVISER OG TV

Hvis du sidder på et medie og ønsker at benytte min kunst i en pressemæssig sammenhæng, så kan du kontakte mig på T: 22241199 eller charlotte@villadsen.info Jeg udlåner også gerne min kunst til indretningsarkitekter i forskellig sammen-hænge. Du er altid velkommen til at kontakte mig med en forespørgsel.

Charlotte Tønder på God Morgen Danmark, kunstprojekt "male med brysterne.

Charlotte Tønder omtalt i Villabyerne "Kunster springer ud"

Charlotte Tønders flotte omtale i Gladsaxebladet "Billedkunstner med millionoplag"

Charlotte Tønder og Lars Braun i Cobrarummet

Charlotte Tønder omtalt i Hvidovre Avis

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få de seneste nyheder her

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.