Skulpturer

Galleri Charlotte Tønder

Har udstillet og solgt Hans Felthaus skulpturer, og haft den ære at være hans gallerist på Sjælland, de sidste knap 5 år.  Som gallerist, er jeg dybt imponeret over Felthaus konstante levering af kreativitet og nyheder. Senest er det “a star is born”. En guldæg og moderen der kigger stolt.

HANS FELTHAUS

BRONZE SKULPTURER

Hans Felthaus, skulptør og multikunstner, har mange års erfaring med at lave skulpturer og flere af dem er opført i det offentlige rum.

Hans Felthaus store succes de sidste mange år, er disse fantastiske unika bronze skulpturer – udformet som strudseæg.  Strudse lavet i forskellige udformninger, hvor kroppene er rigtige strudseæg og hoved og krop er lavet af bronze. Ofte er skulpturerne patinerede og med enkelte blankpolerede områder. Felthaus publikum er bredt. Både fra de helt unge, faktisk helt ned til konfirmanden til de helt ældre. Alle er fascineret af det skægge udtryk med ” et glimt i øjet” til den stramme enkle bronze stil. Samt skulptøren, med den stor humor giver værkerne et skøn titel. Lige fra “Hoved i busk” til “En struds i nød”. Læs om Hans i “om Hans”.

Produkter

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få de seneste nyheder her

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.