Skulpturer Hans Felthaus

Skulpturer af Hans FELTHAUS i Galleri Charlotte Tønder

Hans Felthaus skulpturer har jeg solgt og arrangere udstillinger i flere år.  Jeg har haft den ære at være hans gallerist på Sjælland, de sidste knap 8 år.  Som gallerist, er jeg dybt imponeret over Hans Felthau skulpturer og konstante levering af kreativitet og nyheder. Senest er det “a Star is born”. En guldæg og moderen der kigger stolt. Se alle skulpturerne her i webshoppen 

HANS FELTHAUS

BRONZE SKULPTURER

Hans Felthaus, skulptør og multikunstner, har mange års erfaring med at lave skulpturer og flere af dem er opført i det offentlige rum.

Hans Felthaus store succes de sidste mange år, er disse fantastiske unika bronze skulpturer – udformet som strudseæg.  Strudse lavet i forskellige udformninger, hvor kroppene er rigtige strudseæg og hoved og krop er lavet af bronze. Ofte er skulpturerne patinerede og med enkelte blankpolerede områder. Felthaus publikum er bredt. Både fra de helt unge, faktisk helt ned til konfirmanden til de helt ældre. Alle er fascineret af det skægge udtryk med ” et glimt i øjet” til den stramme enkle bronze stil. Samt skulptøren, med den stor humor giver værkerne et skøn titel. Lige fra “Hoved i busk” til “En struds i nød”. Læs om Hans i “om Hans”. Eller på hans website.

Produkter

No products were found matching your selection.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.