Bronze skulptur - Mr. Avocado

4.500,00 DKK

Bronze skulptur Mr. Avocado

Solgt

Beskrivelse

Unika bronze skulpturer

Her finder du skulpturer til hjemmet. Mange unikke bronze figurer fra Charlotte Tønder  primært lavet i organiske materiale fra grøntsager og frugt og giver et finurligt look med humor og tvist. Se mere på webshoppen

Skulpturerne findes i både Artiskok, avokado, feberfrugt, blomkål, tomat og meget mere.

Skulpturer, der bringer glæde og skulpturer, der vil få en særlig betydning for modtageren, og som måske har et udtryk, der fortæller noget om kunstneren.

Bronze har en smuk glød og er noget af det ypperste materiale inden for skulpturstøbning. Skulpturen er meget velegnet både ude og inde. Ved placering udendørs, vil bronzen forandre sig med tiden og få den eftertragtede grønlige patinering, som kendes fra f.eks gamle kobbertage.

Formstøbning

Fremgangsmåden er efter CIRE PERDU.  En støbeteknik, hvor formen går tabt ved anvendelse Først modelleres både arme og ben i voks. Siden formes grøntsagen/frugten. Enten skrælles eller andet behandling som til sidst sættes sammen.

Den ideelle gave til alle

Året bringer mange højtider, fester og mindeværdige dage og til enhver fest hører en unika gave. Men en gave er ikke bare en gave. Speciel, og noget man kan glæde sig over hver dag. Og give en følelsen af at være den eneste der ejer den. Se også mere på min google website.

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få de seneste nyheder her

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.