Konen med ægget af Hans Felthaus

2.900,00 kr.

Bronze skulptur af Hans Felthaus. H 38 cm og B 14 cm.

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

Struds Konen med Ægget af Hans Felthaus

Bronze skulptur Konen med Ægget af Hans Felthaus .  Gennem 8 år har Galleri Charlotte Tønder solgt disse finurlige skulpturer. Besøg galleriet i det centrale København K eller gå på opdagelse i vores online galleri  hvor du kan se et bredt udvalg af de mange unikke skulpturer.

Galleri Charlotte Tønder har også altid et stort udvalg tilgængelig. Husk online shoppen er åben 24/7 og alle skulpturer kan købes igennem denne. Hurtig levering, typisk ml. 1-3 dage. Nemt, sikkert, gratis og enkelt.

De æg der pt. anvendes er æg fra Strudse, Emu, (grønlige æg fra den australske struds), Nandu, Høns, Måge, Vagtel, Grønlægger, Dværghøne. En anden elegant linje i strudseserien er strudse af guld og bronze, med fjer og uden. Hans Felthaus signatur er “Ægget”.  Som er et strudseæg, der er savet ud (i hånd) som Arne Jacobsens stol Ægget. I stolen sidder en meget stolt, og afslappet struds med benene over kors.

Alle æggene er fyldt med cement, hvori han har indstøbt hhv. ben og hoved.

Støbeprocessen begynder med at skulpturen former strudsehoved og -hals i ostevoks. Derefter indstøbes dette i en gipsblanding og brændes ud i keramikovn. Derefter smeltes bronzebarren i en digel og den flydende bronze hældes i formen. Så slås formen i stykker og bronzehovedet ciseleres. Endelig samles skulpturen som beskrevet ovenfor.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.