Struds af Hans Felthaus

2.700,00 kr.

Bronzeskulptur med strudse æg og hue.  39 cm h & 15 cm b.

Beskrivelse

Struds af Hans Felthaus

Struds  af Hans Felthaus er en bronze skulptur.  I webshoppen  finder du skulpturer til hjemmet. Mange ikoniske bronzefigurer fra Hans Felthaus, hvor strudsen går meget igen i alle udformninger. Se alle de forskellige strudser i webshoppen.

Bredt sortiment af små bronze skulpturer. Tilfør dit hjem noget kant Små bronzefigurer Fri fragt over 1.000,- Levering dag til dag

Alle strudse er lavet af ægte, ubehandlede æg. De æg der pt. anvendes er æg fra Strudse, Emu, (grønlige æg fra den australske struds), Nandu, Høns, Måge, Vagtel, Grønlægger, Dværghøne.

En anden elegant linje i strudseserien er strudse af guld og bronze, med fjer og dun. Hans Felthaus signatur er “Ægget”.  Som er et strudseæg, der er savet ud (i hånd) som Arne Jacobsens stol Ægget. I stolen sidder en meget stolt, og afslappet struds med benene over kors.

Alle æggene er fyldt med cement, hvori han har indstøbt hhv. ben og hoved.

Støbeprocessen begynder med at skulpturen former strudsehoved og -hals i ostevoks.

Derefter indstøbes dette i en gipsblanding og brændes ud i keramikovn. Derefter smeltes bronzebarren i en digel og den flydende bronze hældes i formen. Så slås formen i stykker og bronzehovedet ciseleres. Endelig samles skulpturen som beskrevet ovenfor.

Støbeprocessen begynder med at han former strudsehoved og -hals i ostevoks. Derefter indstøbes dette i en gipsblanding og brændes ud i keramikovn.

Den ideelle gave til alle

Året bringer mange højtider, fester og mindeværdige dage og til enhver fest hører en unika gave. Men en gave er ikke bare en gave. Speciel, og noget man kan glæde sig over hver dag. Og give en følelsen af at være den eneste der ejer den.

Skulpturer, der bringer glæde og skulpturer, der vil få en særlig betydning for modtageren, og som måske har et udtryk, der fortæller noget om kunstneren.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.