Galleri Charlotte Tønder - København

Giclée kunsttryk

Personlig og stilfuld vægudsmykning med kunsttryk i de smukkeste farver. Find dem i webshoppen.

Smukke Giclée kunsttryk til dit hjem.

Charlotte Tønder har skabt et udvalg af kunsttryk til dig, nøje udvalgt fra nogle af hendes yndlingsmotiver.

Hendes giclée kunsttryk bliver produceret i få nummererede kopier, det man kalder et begrænset oplag.

Giclée print er et godt valg både for dig, som ønsker at supplere din kunstsamling og dig, der ønsker at begynde som kunstsamler. Giclée kunsttryk er ægte kunst på linje med anden kunst, de er blot mangfoldiggjorte værker.

Da giclée er kunsttryk i super høj kvalitet, og de er ekstremt farveægte, er de garanteret til at holde farven i mindst 200 år.

Charlottes tryk er på syrefrit akvarelpapir (300 g / m2) med en hvid kant rundt om billedet, så det nemt kan indrammes af dig, og forhåbentlig bringe glæde og kulør til dit hjem i mange år frem.

Alle tryk er nummererede og signerede personligt af Charlotte. De sælges uden ramme.

Se alle kunsttrykkene i webshoppen her: Kunsttryk 

Galleri inspireret af stemninger

Charlotte Tønders malerier er inspireret af temaer, stemninger og kontraster. Især i de seneste år har Charlotte Tønder søgt ind i naturens verden, hvor man på lærredet fornemmer elementernes rasen, men når der for alvor skal leges, træder kunstneren ind i mere figurative motiver med stærke farvekontraster – hvor udtrykket er kraftfuldt og insisterende. Lån gerne et maleri med hjem til inspiration. Se mere i galleriet i Rørholmsgade i København eller klik på linket herunder for at læse mere om Charlotte Tønder.

Det vigtige og det konstante.

Det konstante i mit liv er kunsten!

De sidste 25 år har min passion og omdrejningspunkt været kunsten. Jeg bliver inspireret af alt, hvad jeg møder og oplever på min vej. Derfor er mine billeder ofte også meget forskellige, for mit sindelag er helt afgørende for, hvordan det endelige motiv bliver. Mine kunder er tit overraskede over, hvor forskellige mine motiver kan være, men jeg kan slet ikke forestille mig at begrænse mig til blot en genre eller form. Jeg ser det klart som en styrke i min kreativitet, at jeg kan bevæge mig fra det helt abstrakte til det mere figurative og bruge hele farvepaletten. Derfor finder du en masse forskellig kunst her på siden og i mit kunstgalleri.

Mine billeder tager først form, når jeg sidder ved lærredet. Det er typisk for min arbejdsproces, at jeg har en grundidé, et grundmotiv, som jeg arbejder ud fra. Dernæst visker jeg grundmotivet ud. Det udviskede motiv sætter et tilfældigt præg, som jeg udforsker til jeg finder vejen ind i motivet.

Jeg har taget malerkurser både i San Francisco, hvor jeg tidligere har boet i flere år, og i København. 

OVERVEJER DU ET KUNSTKØB?

Følg mig og mit galleri på Instagram

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få de seneste nyheder her

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.