I nedenstående gallerier findes mine solgte malerier. Her vises et bredt udsnit af mine solgte værker. Dette kan være til inspiration og spørg gerne om der findes andre malerier i den genre du efterspørger. Jeg maler også gerne efter bestilling. Du er  velkommen til kontakte mig og forhører om muligheder for at tilpasse netop det kunstværk du havde i tankerne med inspiration fra mine tidligere værker.

Jeg har været igennem flere kunstgenre gennem tiderne. Der har været serier med masker, pingviner, blå landskabsmalerier, færørsk inspireret landskaber,  samtidskunst i flere afskygninger og jeg elsker den bredde i kunsten jeg dykker ned i af afhængig af det humør, periode jeg befinder mig i. Og det pudsige er at jeg sagtes kan finde tilbage til nogle af de “gamle perioder”. Jeg har haft stor succes med mine serier af blå malerier med skibe både i meget abstrakt form men med tiden flere figurative motiver. Nu her i 2019 er jeg begyndt igen fordi jeg ser endnu flere muligheder for at både kombinere det abstrakte og det figurative. 

Blå er min ynglingsfarve.   Måske fordi den blå symbolik oftest er forbundet med harmoni, troskab, uendelighed, fantasi, kunde og nogle gange sorg. Det er også en populær farve som næsten halvdel af både mænd og kvinder vælger som ynglingsfarve.