Solgte malerier

Solgte malerier af Charlotte Tønder.

Solgte malerier til private,
offentlige institutioner eller firmaer.

I nedenstående galleri findes et bredt udsnit af mine solgte værker. Klik blot på billederne for at se dem i deres hele.

Jeg håber, de kan være til inspiration for dig. Spørg gerne om der findes andre malerier i den genre du efterspørger. Jeg maler også gerne malerier efter bestilling. Du er velkommen til kontakte mig og forhøre dig om muligheden for at tilpasse netop det kunstværk du havde i tankerne, med inspiration fra mine tidligere værker.

For at se hvilke værker, der er ledige lige nu, er du velkommen til at besøge mit galleri, Galleri Charlotte Tønder  eller gå til webshoppen her på siden.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.