Gode referencer betyder meget. Et udsnit..

Søren. Jensen – Kunstindkøber fra LB, om sit eget køb:

Jeg er SÅ glad for det billede. Jeg kommer til at kigge på det hver dag resten af mit liv (for der er ikke nogen der får lov at købe det), og det kommer helt sikkert til at gøre mig glad hver eneste gang. Det må være ret fantastisk at kunne påvirke et andet menneskes liv på den måde.

 

Nina Skyum Nielsen – journalist:

Når jeg ser på Charlottes Tøndes billeder, ser jeg passionen hos en kunstner, som lader sine ideer og sin nysgerrighed komme til live. Ligegyldig om motiverne er domineret af varme eller køligere farver eller om formen i billederne er runde eller kantede, er der altid denne specielle skarphed i billederne, som giver mig lyst til se på lærredet endnu engang og udforske det oprindelige indtryk.”

 

Anne Rose Hertz, vicedirektør – Hillerød Hospital, Helsingør Hospital, Frederikssund Hospital – efter udsmykning af direktionslokalet;

Vi er så glade for dine malerier – de passer rigtig godt til rummet.


Anne Arnfred, Executive Assistent, IHI BUPA

Udstillinger er så flot og vi glæder os over dine smukke billeder.

 

Helle Rønde – APPension:

Sikke nogle dejlige malerier!

 

Charlotte Von Bülow – privatkunde

Jeg er den heldige ejer af 2 af Charlottes billeder. 

De er helt forskellige, men meget intense på hver deres måde.
Det ene billede er i varme gyldne og turkisgrønne farver.
Det hænger i min entre, og selv om der er 5 meter fra gulv til loft, så fylder billedet på en eller anden måde meget mere end dets omkreds og lyser det hele op på en mørk vinterdag. 
Det andet billede er i mørke jordfarver. Det er mere dystert og dramatisk. Billedet skaber en skøn kontrast i min lyse stue, og og får mig altid til at 
tænke på elementernes rasen. 

Malerier til PR
Maleri af Charlotte Tønder