Bronzeskulptur Girlie

Bronzeskulptur Girlie

20 cm h & 9 cm b. 1,8 kg

Solgt

Beskrivelse

Bronzeskulptur Girlie

Bronzeskulpturen Girlie,  er lavet af en rigtig romanesco og har bronze sko på. Hun har det frækkeste udtryk.   Bronzeskultpur Girlie, giver et finurligt look med humor, tvist og kant og er idéel til at forskønne hjemmet.

Se mere og flere af mine skulpturer på webshoppen. Skulpturerne findes i både Artiskok, avokado, feberfrugt, blomkål, tomat og meget mere.

Bronze har en smuk glød og er noget af det ypperste materiale inden for skulpturstøbning. Skulpturen er meget velegnet både ude og inde. Ved placering udendørs, vil bronzen forandre sig med tiden og få den eftertragtede grønlige patinering, som kendes fra f.eks gamle kobbertage.

ARBEJDSPROCESSEN MED BRONZESTØBNING:

Det er et omfattende arbejde, at støbe bronze, men jeg elsker det.

Via linket her kan du se min video, hvor du får et lille indblik i det betydelige arbejde, som det er at støbe i bronze efter cire perdue (tabt voks) metoden. De fleste af mine skulpturer er skabt i denne proces, men nogle få er skabt med en anden metode, som hedder sandstøbningsmetoden.

I videoen får du indblik i alle de spændende processer, der er fra start til slut, fra modellen formes til en skulptur med voks, til den sidste afsluttende proces med at slibe bronzen.

Fremgangsmåden, cire perdue er en støbeteknik, hvor formen går tabt ved anvendelse. Først modelleres både arme og ben i voks. Siden formes grøntsagen/frugten, som enten skrælles, skæres eller anden behandling. Til sidst sættes voks-delene og grøntsagerne/frugterne sammen. I 24 timer til 6 døgn skal formen så stå i en ovn på 600 grader, til den oprindelige model er brændt/smeltet væk. Derefter hældes den glohede bronze i det efterladte hulrum, hvor delene var. Dette er blot begyndelsen. Herefter følger et møjsommeligt og tidskrævende arbejde, med at file, slibe, pudse og så videre.

Udvikling

Jeg vil kontinuerligt udvikle nye serier med skulpturer indenfor forskellige grøntsager og frugter men også med tiden søge mere inspiration i naturen. Jeg er også meget optaget af at patinere de forskellige skulpturer og flere farver vil indgå i mine skulpturer. Specielt den irrede patinering optager mig; det at fremskynde processen kemisk i stedet for at vente på naturens gang.

Bronzeskulpturen er den ideelle gave til alle

Året bringer mange højtider, fester og mindeværdige dage og til enhver fest hører en unika gave, men en gave er ikke bare en gave. En bronzeskulptur er noget særligt, og noget man kan glæde sig over hver dag.

Skulpturer bringer glæde. Måske har den enkelte skulptur et udtryk, der fortæller noget, om den der skal have den, og dermed får den en særlig og personlig betydning for modtageren.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.