City of Gold

60 x 80 cm

Beskrivelse

Farverige og abstrakte malerier

Mit passion og mission er farver, kompositioner og ønsket om at skabe en særligt historie på lærred. Gå op opdagelse her i min Webshop eller se malerierne  i mit Galleri Charlotte Tønder i København.ved Søerne og Botanisk Have.

MIT LIV MED KUNSTEN!

Det konstante i mit liv er kunsten! De sidste 25 år har min passion og omdrejningspunkt været kunsten. Jeg bliver inspireret af alt hvad jeg møder og oplever på min vej. Derfor er mine billeder ofte også meget forskellige, for mit sindelag er helt afgørende for hvordan det endelige motiv bliver.

Mine kunder er tit overrasket over hvor forskellige mine motiver kan være, men jeg kan slet ikke forestille mig at begrænses til blot en genre eller form. Jeg ser det klart som en styrke i min kreativitet at jeg kan bevæge mig fra det helt abstrakte til det mere figurative og bruge hele farvepaletten.

Mine billeder tager først form, når jeg sidder ved lærredet. Det er typisk for min arbejdsproces, at jeg har en grundidé – et ”grundmotiv”- som jeg arbejder ud fra. Dernæst visker jeg ”grundmotivet” ud. Det udviskede motiv sætter et tilfældigt præg, som jeg udforsker til jeg finder vejen ind i motivet.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.