Bronze Bitte

Bronzeskulptur “Bronze Bitte. Lave af romanesco grøntsag. Højde 31 cm og 13 bred. Vægt, 2.8 kg.

Beskrivelse

Bronzeskulptur Bronze Bitte

Bronzeskulptur Bronze Bitte er lavet af en rigtig romanesco af skulptør Charlotte Tønder.  S Skulpturen er ideel til hjemmet da den har kant med humor. Bronze skulptur  Avocado giver et finurligt look med humor og tvist. Se mere og flere skulpturer på webshoppen .

Skulpturerne findes i både Artiskok, avokado, feberfrugt, blomkål, tomat og meget mere.

Skulpturer, der bringer glæde og skulpturer, der vil få en særlig betydning for modtageren, og som måske har et udtryk, der fortæller noget om kunstneren.

Bronze har en smuk glød og er noget af det ypperste materiale inden for skulpturstøbning. Skulpturen er meget velegnet både ude og inde. Ved placering udendørs, vil bronzen forandre sig med tiden og få den eftertragtede grønlige patinering, som kendes fra f.eks gamle kobbertage.

Formstøbning

Fremgangsmåden er sandstøbning. Modelleres både arme og ben i voks. Siden formes grøntsagen/frugten. Enten skrælles eller andet behandling som til sidst sættes sammen.

Den ideelle gave til alle

Året bringer mange højtider, fester og mindeværdige dage og til enhver fest hører en unika gave. Men en gave er ikke bare en gave. Speciel, og noget man kan glæde sig over hver dag. Og give en følelsen af at være den eneste der ejer den. Se også mere på min google website. Eller skriv dig op til mit nyhedsbrev. Der vil jeg løbende fortælle både om mine udstillinger men også hvad der ligger bag min kunst og skulpturer generelt.

Udvikling

Jeg vil kontinuerlig udvikle nye serier med skulpturer indenfor forskellige grøntsager og frugter men også med tiden søge mere inspiration i naturen. Jeg er også meget optaget af at patinere de forskellige skulpturer og flere farver vil indgå i mine skulpturer. Specielt den irret patinering optager mig, at fremskynde processen kemisk i stedet for at vente på naturens gang.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.