Limited edition: Elements

Giclée kunsttryk på 300 g/m akvarelpapir.

Nummereret og signeret.

Sælges med eller uden glasramme i eg.

Varenummer Ikke mulig Kategori

Beskrivelse

Limited Edition: Elements

Elements er et giclée kunsttryk i limited edition. Et super godt valg både for dig, som ønsker at supplere din kunstsamling, og dig, der ønsker at begynde som kunstsamler. Jeg har nøje udvalgt motiverne til dig og de er alle personligt nummererede og signerede af mig. Det er et begrænset oplag af 20 stk. i str. 42× 59,4 cm (A2).

Giclée kunsttryk er ægte kunst på linje med anden kunst, de er blot mangfoldiggjorte værker.

Mig som kunstner:

Det konstante i mit liv er kunsten og jeg elsker mit liv som fuldtidskunstner i mit galleri i København K. De sidste 25 år har min passion og omdrejningspunkt været kunsten. Jeg bliver inspireret, af alt hvad jeg møder og oplever på min vej. Derfor er mine billeder ofte også meget forskellige, for mit sindelag er helt afgørende for, hvordan det endelige motiv bliver.  Læs gerne mere om mig som kunstner her

Til min kunders store overraskelse er mine motiver og udtryk meget forskellige.  Jeg kan slet ikke forestille mig, at begrænses til blot én genre eller form. Derfor laver jeg også i dag bronze skulpturer. Jeg ser det klart, som en styrke i min kreativitet, at jeg kan bevæge mig fra det helt abstrakte til det mere figurative og bruge hele mine kreative palette.

Bemærk:

Trykkene bliver solgt med eller uden ramme. Da giclée tryk er tryk i super høj kvalitet, og de er ekstremt farveægte, er de garanteret til at holde farven i mindst 200 år. Mine tryk er på syrefrit akvarelpapir (300 g / m2) med en hvid kant rundt om billedet, så det nemt kan indrammes af dig, hvis du vælger det, og forhåbentlig bringe glæde og kulør til dit hjem i mange år frem.

Se gerne mere kunst på webshoppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.