Sea Zen

60 x 60 cm. Akryl på lærred.

Solgt

Beskrivelse

Sea Zen – maleri af Charlotte Tønder

Sea Zen er et farverigt og abstrakt maleri af kunstner Charlotte Tønder . Sea Zen kan købes i Galleri Charlotte Tønder – pris 5000  DKK. Flere farverige malerier til salg og stort udvalg i galleriet.

Mit passion og mission er farver, kompositioner og ønsket om at skabe en særlig historie på lærred. Gå på opdagelse  i min webshop eller se malerierne  i mit Galleri Charlotte Tønder i København.ved Søerne og Botanisk Have.

Du kan også inspireres af min solgte værker

Om mig som kunstner:

Det konstante i mit liv er kunsten! De sidste 25 år har min passion og omdrejningspunkt været kunsten. Jeg bliver inspireret af alt hvad jeg møder og oplever på min vej. Derfor er mine billeder ofte også meget forskellige, for mit sindelag er helt afgørende for hvordan det endelige motiv bliver.

Mine kunder er tit overrasket over hvor forskellige mine motiver kan være, men jeg kan slet ikke forestille mig at begrænses til blot en genre eller form. Jeg ser det klart som en styrke i min kreativitet at jeg kan bevæge mig fra det helt abstrakte til det mere figurative og bruge hele farvepaletten.

Mine billeder tager først form, når jeg sidder ved lærredet. Det er typisk for min arbejdsproces, at jeg har en grundidé – et ”grundmotiv”- som jeg arbejder ud fra. Dernæst visker jeg ”grundmotivet” ud. Det udviskede motiv sætter et tilfældigt præg, som jeg udforsker til jeg finder vejen ind i motivet.

Maleriet til hjemmet

Mangler du kunst til hjemmet enten fordi du er ved at skabe et nyt smukt hjem eller måske du gerne vil udskifte din ældre malerier. Så gå gerne på opdagelse i min webshop eller endnu bedre kom forbi galleriet og se dem live.  Du kan også inspireres  af mine solgte malerier. Jeg maler nemlig gerne efter bestilling såfremt du ser som  falder i din smag. Ellers er jeg altid frisk på en dialog da under en dialog og sparring er min erfaring at kunstnerisk magi kan opstå.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.